torsdag, januari 31, 2019

Boss är i himmelen nu.
Det gick inte att rädda Boss... Han hade ätit något som fastnat inne i magen/tarmen på honom, så dom blev tvinga att avliva honom. Vi är förkrossade och ledsna givetvis. Jag trodde inte att det var så allvarligt så jag följde inte ens med in till veterinären... Usch och fy vad dum jag känner mig nu.. 

Alfons var så snäll och skulle pussa honom där. Sen när dom skulle gå därifrån utan hunden så tog Alfons kopplet och sa ”hunden”... 

Jag kommer minnas alla fina stunder med Boss, löpturer i skogen på 2-4 timmar, hur glad du var i oss allihopa, hur sugen du var på all mat och hur vänlig du var. Jag har aldrig träffat en finare och snällare hund än dig Boss. Tills vi ses igen. Tack för allt ❤️

4 kommentarer:

Lars Dafgård sa...

Nej så otroligt tråkigt. Jag lider med er. Jag tror att det var Boss jag träffade på Beat The Mountain i höstas. Jag fick den stora äran att få klappa och gosa lite med honom. Jag vet hur det är att förlora sin vän. Det är obeskrivligt jobbigt. Minns allt fint och ta hand om er.

Och vila i frid Boss.

Adam Steen sa...

Verkligen tråkigt. Ja, det stämmer bra det.

Tack så mycket och ha det bra!

Johan Berg sa...

Att det var så illa! Satan vad tungt. Jag beklagar verkligen. :'(

Adam Steen sa...

Ja.. Tack