lördag, september 29, 2018

Lidingöloppet idag, startnummer 308 och start 12,30


Godmorgon!

Efter bilkö-debaclet så kom vi till slut iväg igår och tog oss till ett folkfyllt Lidingö. Jag hämtade ut min nummerlapp (308, som ni kanske noterat från ovan), sedan tog vi en snabbvända genom mässområdet. Lite Vasalopps-stämning över det hela. I Santanders monter så såg jag Johan Olsson och blev faktiskt starstrucked. Jag ska försöka återge konversationen mellan oss:

Johan: - Nej men tjena, ska du springa imorgon också?
Jag: - Hej, jajjemen. Vet du vem jag är alltså?
Johan: - Ja, det är väl klart. Vi är ju vänner på Facebook! Du kommer ju spöa mig imorgon du. 
Jag: - Haha, tveksamt. Mitt mål är att springa under två timmar. 
Johan: - Okej, lycka till!
Jag: - Tack detsamma, kul att träffa dig!

Jag blev lite mallig efteråt måste jag säga.

När vi var klara på mässan så gick vi till Grönsta gärde för att reka lite, sedan tillbaka till Lidingövallen för att kolla där banan passerar. Tanken är att Amanda ska ge mig dricka vid Lidingövallen efter cirka 7-8 kilometer och vid Grönsta gärde efter cirka 20 kilometer. Resten får jag ta av funktionärerna. 

Jag har sprungit den sista milen 2002, som junior. Då kom jag 13:e på tiden 35,37. Jag har även sprungit hela 30 kilometersbanan (uppdelat på olika träningspass) när jag varit på träningsläger på Bosön med min klubb Sågmyra SK för ett antal år sedan, så jag har hyfsad koll på banan. 

Klockan 12,30 startar vi och jag står i startled 1A. Det ska bli kul detta. Planen är att försöka springa i tröskelintensitet, en bit under fyra minuter per kilometer. Mitt mål är att springa under två timmar, hoppas på bra ben och en bra dag!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Lycka till!!

Janne sa...

Grymt lopp. Stort grattis.

Adam Steen sa...

Tack :)