lördag, september 01, 2018

Alfons ett år idag och inget Vildmarksloppet





Vi har tagit en bild på Alfons varje gång han fyllt ny månad, därför blev det idag en ettårsbild och en tolvmånadersbild

Tjenare!

Idag fyller Alfons ett år, stort. Även om det känns som om vi haft honom betydligt längre än så. För att hedra hans dag så blir det kalas för honom i eftermiddag, mysigt och trevligt. Stort grattis älskade Alfons!

För min del ser det mörkare ut, men inte becksvart. Igår så blev det ju vila som ni vet, men jag fick lite lågintensiv rörelse i form av totalt 22 kilometers cykling (jobbet tur och retur + en vända till Ica Maxi för att inhandla medikament), dessutom blev det totalt fem kilometers promenad. Jag var rätt sänkt igår och allmäntillståndet var inte bra. Tänkte nästan gå hem tidigare från jobbet, men det blev bättre under eftermiddagen och kvällen. 

Efter jobbet så sket jag i allt vad sockerförbud heter och köpte en ganska stor lösgodispåse. Vi åt middag och smällde sedan i oss godiset. Sedan gick jag till sängs redan strax efter klockan 20. Vaknade ett antal gånger under natten, trots att jag sov ensam. Det blir väl så när du är van att vakna under nätterna. Jag gick upp klockan 07 och känner mig i alla fall okej. Det blir dock inget Vildmarksloppet för mig idag, det är inte värt att chansa, speciellt med tanke på att jag haft hjärtmuskelinflammation två gånger tidigare. Surt som fan och jävligt trist, men det är bara att försöka fokusera på de bra bitarna och försöka återhämta mig efter bästa förmåga. Jag mår ju bättre än igår. Det var ju dessutom väldigt längesedan jag vilade mer än en dag på en vecka och jag har varit småsliten en tid. 

Jag får försöka blicka framåt nu och känna lugnet. Jag har ju ett antal träningstimmar och rutin i bagaget. Det krävs mer än några dagars vila för att det ska försvinna! Vi kanske kan ta en liten ”krya på dig-” samt ”grattis Alfons-swishning” för att få mig på bättre humör? Swishnumret är: 076-166 49 97, tack!

Vi ska nu ut på en promenad, Alfons, jag och Boss. Skönt att få lite luft. 

Jag avslutar med ett citat jag läste i en bok på skolan igår som jag tycker var ritkigt bra:

”Den som tvivlar - vill inte
den som vill - tvivlar inte”

6 kommentarer:

Karl sa...

Borde tiggeri förbjudas? ”Givetvis”, löd det 08:58 igår. Idag inte samma åsikt?

Adam Steen sa...

Borde personer som du förbjudas från internet och att överhuvudtaget få ha en åsikt? JA

Anonym sa...

För att vaa SD-are så beter du dig väldigt mkt som en sosse.

Adam Steen sa...

Tack för komplimangen :)

Anonym sa...

Bra trollat Adam! :D

Mycket märkligt att vissa jämställer detta med att resa 400 mil genom Europa bara för att tigga på gatorna i Nordeuropa. Och dessutom hävda att det är viktigt att vi behåller detta eftersom "annars förkastar vi EUs fria rörlighet av varor och tjänster"... :(

Adam Steen sa...

Japp