lördag, augusti 11, 2018

Michael Olsson vinner Cykelvasan! - Resultat cykelvasan 2018 +ANNAT



Tjenare.

Här har ni resultaten från Cykelvasan 2018, fler resultat hittar ni här. Jag följde tävlingen på deras TV-sändning samtidigt som jag var ute och gick min dagliga mil. Idag hade jag lite bättre fart, måste ju bli smal, den ständiga kampen. Vägde in på strax över 72 både igår och idag, fettis. Lyckades hålla mitt snitt på 9,40 min/km, med barnvagn, hund och en Apple Watch som jag tycker visar lite för lite i längd när jag jämför med "riktiga GPS-klockor" på min strax över tio kilometer långa promenad. Nåja, jag får ju bättre träning då. 

Igår hade jag en ny lycklig utdelning på #Hundralappen och Unibet. Först tippade jag in ett resultat förra veckan på någon fotbollsmatch som jag inte ens minns, därefter tippade jag att BP skulle slå Dalkurd, sedan att Malmö FF skulle slå Dalkurd och i sista matchen tippade jag att mitt favoritlag Manchester United skulle slå Leicster. Så igår kväll hade mina noll kronor vuxit sig till 610 och givetvis tog jag ut dom pengarna så dom får jobba på börsen istället. Jag hade även tippat att United skulle vinna med 2-0 mot Leicster och det resultatet höll sig långt in i tilläggstiden, till slut lyckades dock Leicster få ett tröstmål och resultatet blev 2-1, typiskt. 

Nu ska jag ge mig iväg på rullskidorna till gymet för att få till veckans andra gympass, blir kanon det! Ikväll så ska vi cykla ner på stan för att äta middag på Black Stone, en present till Amanda, det blir trevligt.

Inga kommentarer: