fredag, juni 22, 2018

57,15 och döda vader
Tja!

Det där var ju ingen höjdare, men ej heller någon katastrof. Kändes okej på uppvärmningen och hela den biten. Men när starten gick så hann jag väl inte mer än 1,5-2 kilometer innan vaderna började värka sedan lördagens Ludvika Stadslopp och jag var tvungen att springa i tröskeltempo på strax över 170 i puls, kunde inte springa fortare.. Så kan det vara ibland. Efter 11-12 kilometer så började jag komma igång hyfsat och tyckte jag fick upp farten skapligt i alla fall. Ny bansträckning idag, så jag kan inte jämföra med tidigare år. Ingen höjdarplacering, men ändå bra träning. Varken nöjd eller missnöjd, stabilt men den sista udden saknades idag, det kommer när benen blir fräscha! Resultat får ni leta efter här

Nu efteråt så kan jag inte ens gå, totalt förstörda vader och känning av löparknä. Det är kul med löpning! Socialdemokraterna stod med 2,5 kilometer kvar och delade ut dricka, av mig fick dom ett hejarop: ”SD2018”! 

Inga kommentarer: