lördag, april 21, 2018

Barüber skiing
Om tillfällena där jag åkt skidor i shorts och t-shirt är lätträknade så är väl de gånger jag åkt i barüber än mer lätträknade. Tror inte jag har gjort det över fem gånger under min livstid, men jag hoppas på fler gånger. 

Idag fick jag äran att åka med både Måns Sunesson och Adam Larsson. Detta var nog det näst sista skidpasset för säsongen, kan kanske bli ett imorgon också. Vi åkte mestadels på Igeltjärnsvägen, men med ett rejält knippe vilja tog vi oss över myrarna vid Igeltjärn och kunde åka ända ner till Vargliden. Det var dock så lite snö/is på vissa ställen att det endast var tunna strängar. Men vi tog oss dit och tillbaka. För övrigt så är det bara vägen som är åkbar nu, det är den nog inte i många dagar till.. Det är ändå helt fantastiskt att kunna åka skidor den 21:a april, även de gångerna är för mig lätträknade. 

Jag åkte i 2,05 idag. Blev trött och hungrig på slutet. Lite sliten kanske. Begav mig ändå hem för att köra lite TRX och gåsen kilometer med Alfons i vagnen. Ni vet, Apple Watchens ringar stänger inte sig själva.. 

Inga kommentarer: