söndag, april 22, 2018

Avrundat träningsåret


Hoppskejtar in det nya...


... och ut det gamla träningsåret. 

God kväll!

Har åter varit i Bergebo för att åka en sväng längdskidor. Trots att vädret varit varmt (13-15 plusgrader) och soligt så var Igeltjärnsvägen minst lika bra som igår. Inte ett genomslag, fint före och ganska lättfört. Jag körde den vägen 2,5 gånger fram och tillbaka, samt fem gånger uppför Elofsson-backen.  Totalt 100 minuter (22 kilometer). Kändes skapligt, men jag är ändå rätt så jäkla sliten i kroppen, mest på grund av dålig sömn de senaste nätterna. 

Jag tror att Igeltjärnsvägen kommer vara åkbar några dagar till faktiskt, så passa på att dra till Bergebo om du har möjlighet. Själv har jag planerat annat ända till möjligen torsdag, då kanske det eventuellt blir en repa till, men troligen inte. 

Stängde denna träningsvecka på 12 timmar och denna träningsperiod á fyra veckor på 49,5 timmar. En bra avslutning på detta året som kanske inte ritkigt blev som jag hoppats på. Men det blir fler år, jag ger mig inte!! 

Inga kommentarer: