måndag, februari 19, 2018

”Ingen träning på ett halvår” (Eller en månad?)

BloggerImage

Ja alltså vad fan, haha. Efter en natt så vaknade jag upp med att sköterskorna kom in och ville väga mig, 75 kilo, inte ens där får jag vara nöjd. Efter det så blev det ultraljud på hjärtat, inga fel hittades där, vilket det inte gjorde under min senaste hjärtmuskelinflammation heller. Då såg dom bara på ett värde som var förhöjt och jag beordrades helvila i tre veckor om jag minns rätt. Det var i alla fall i början av vintern det inträffade och jag minns att jag åkte skidor senare samma vinter. Nu har jag just träffat två läkare, en AT och en överläkare. Båda dillar om sex månaders vila från träning och skidor, sex månader! Hur fan ska jag klara det? Vad ska denna blogg handla om i fortsättningen, heminredning och blomskötsel? Nej fy fan. 

Finns det möjligen någon jag kan träffa som är specialiserad på elitidrott (nåväl, gäller kanske inte mig, men ändå) och hjärtan? Måste ju få tag i en specialist som har koll. Dom jag träffade här kunde inte med säkerhet ens säga att jag har hjärtmuskelinflammation. Det var ett litet värde som var förhöjt bara, vilket det också kan bli av hård träning. Dom verkar tämligen osäkra här, det hade ju varit en sak om dom var bombsäkra och bestämda. Jag kan ju för fan inte vila ett halvår?! Tänk bara på hur jävla fet jag kommer bli och hur svårt det kommer bli att bara komma upp till gröngölingsnivån jag håller nu. Suck. 

6 kommentarer:

Anonym sa...

Kolla med Anders Svanebo. Han har ju haft hjärtproblem under hela karriären med extraslag. Han borde veta vilka läkare som är bra.

Adam Steen sa...

Ja, det har du rätt i!

Zannah sa...

Ta kontakt med Akademiska sjukhuset i Uppsala, dem har en bra hjärtavdelning och specialister om jag inte minns fel.

Anonym sa...

Gillar att du har handikappsstöden på toan nedfällda - like a boss! /Peter

Adam Steen sa...

Givetvis. Måste ju det pga pungbråck

Anonym sa...

Skåningen har nog koll