fredag, januari 26, 2018

Morgonpiggt pass


Tjenare mina läsare, god förmiddag och trevlig fredag på er! 

Jag har just haft ett träningspass med mina elever på skidprofilen, som vanligt på fredagsmorgnarna. Med en temperatur på fyra-fem plusgrader så var spåret överraskande bra idag, det låg en liten ishinna högst upp som gjorde det förhållandevis lättfört, utan att för den sakens skull vara svåråkt. 

För min del så blev det ett lugnt skatepass på 1,15 timmar och 17 kilometer. Med sportdryck i bältet. Det räcker för dagen. Nu ska jag försöka återhämta mig inför helgens race! Men först blir det några timmars arbete. 

Jag har ju bara hållit på med aktier i nästan ett år, så det här med rapportperioden som nu inträffar är för mig nytt och spännande. Idag visade det sig att ett medelstort innehav för mig, nämligen Telia höjer utdelningen med 15% till 2,30 kronor per år (1,15 x 2). Dagens aktieköp: Investor, Castellum, Axfood, Johnson & Johnson, samt en Latour till Alfons. 

Inga kommentarer: