onsdag, januari 17, 2018

Mitt i veckan


Från gårdagens träningspass, pullovers med hantlar, efter löpbandet 

Tjenare. 

Veckorna blåser på i vanlig takt. Redan onsdag. Samma snöoväder som igår, jäklar med snö vi har nu, upplever det som att vi inte haft så mycket på många år. Det är ju inte fy skam, men nu får det gärna räcka med snö på ett tag!

Det värker lite lätt i musklerna här och var idag. Perfekt det. Gårdagens pass tog där det skulle, helt klart. Idag så ska jag åka skidor i pannlampans sken, tanken är att åka från Skräddarbacken, på spåren mot Bjusan och Halla fäbodar. Hoppas det är någorlunda åkbart i alla fall, jag ska bara åka lugnt, så det behöver inte vara alltför bra. Ser fram emot det!

I princip varenda ensam stund så lyssnar jag numera på BookBeat (prova en månad fritt här). Tidigare blev det mycket poddar, visst lyssnar jag en del på det även nu. Men jag har hittat en sån sjukt intressant bok och bokserie. Nämligen böckerna om Christopher Silfverbielke, skrivna av Dan Buthler och Dag Öhrlund. Sjukt bra och spännande. Jag har snart lyssnat färdigt på den första (En nästan vanlig man)av åtta böcker. Längtar redan till cykelfärden hem så jag kan få fortsätta lyssna!

2 kommentarer:

Johan Berg sa...

Hehe, Silfverbielke en klassiker. Kommer ihåg att "Grannen" var mkt rolig i denna bokserie!

-"Christopher Silfverbielke var på ovanligt gott humör" -Standardfras efter ett av många djävulska påfund. :D

Adam Steen sa...

Okej! Har inte kommit dit än :) Hahah ja! Riktig fullblodspsykopat :)