tisdag, januari 23, 2018

Lite snack om Alfons, aktier och träning

Alfons verkar gilla vatten och att bada. Desto mindre gillar han att sova, inatt var han vaken många gånger och varken jag eller Amanda fick sova mycket, även om det är värst för Amanda. Alfons blir i alla fall sakta mer och mer glad på dagtid. Det blir alltmer roligt att umgås med honom, kul!! 

Igår blev det ju vilodag. Jag passade på att gå med barnvagnen både till Hemköp och Willys (stolt Axfood-ägare) för att utnyttja deras veckoerbjudanden (lax för 69 SEK på Hemköp och fläskfilé för 69 SEK/kilo på Willys, bland annat). Dagens påfyllning i aktieportföljen blev Castellum och under de senaste dagarna har jag fyllt på i bland annat Investor (som höjer utdelningen till 12 kronor), Axfood, Telia, Swedbank, Skanska och Johnson & Johnson. Kämpa Adam och kämpa börsen! Snart är det löning också, då får jag passa på att fylla upp portföljen än mer.


Efter dagens arbete så blir det träning. Denna dag så har jag styrka på programmet, det blir kul. Imorgon väntar det ett tuffare stakpass i tövädret som det hotas med, bara att bita ihop och fokusera!


4 kommentarer:

Anonym sa...

Intressant att följa ditt jobb med "pengamaskinen" (aktieportföljen).
Inga tankar på Fingerprint Cards? Men dom kanske inte behåller utdelningen på 2kr när kursen har sjunkit med 70% senaste året.
Annars är det ju löjligt bra direktavkastning, +11%!!!

Adam Steen sa...

Ja. Är du efterbliven?

Kristofer sa...

@Anonym När hade Fingerprint utdelning?
Kan ju iof vara köpläge idag när dom vinstvarnar.

Adam Steen sa...

Ja precis..