söndag, januari 21, 2018

Fina skidspår och fin träning
Hej, hallå och tja!

Idag blev det ett roligt, lätt och fint träningspass i hemtrakterna. Bitvis åkte jag lite med Amanda, med flera. Mestadels åkte jag ensam. Amanda fick ta Alfons i vår skid- och cykelvagn, det fungerade klockrent, hon är stark!

Jag sprang tio minuter upp till skidspåren i Skräddarbacken, väl där så började jag med ett varv på den gula skatefemman, det var en av dom roligaste banor jag någonsin åkt: upp, ner, hit och dit, bland träd och galet mycket snö. Något smalt och gammaldags skidåkning, riktigt härligt!! Efter det varvet så körde jag först ett varv på elljusspåret och sedan vidare upp till Bjusan. Ett tag trodde jag att jag var i Norge och åkte då jag mötte över 20 personer. Det var lite irriterande då det endast är ett spår som man ska dela på åt båda riktningarna. Jag hann svära några gånger för mig själv.. Det hade varit önskvärt med dubbla spår. Vid Bjusan så fortsätter spåret uppför i cirka två kilometer till, där finns en rundbana på nästan två kilometer (de två nedersta bilderna). Totalt var jag ute och harvade i 2,05. 

Efter träningen så har vi gått till affären för handling och vi har just ätit tacos för andra eller tredje gången denna vecka. Bra söndag!

Inga kommentarer: