söndag, januari 14, 2018

Bra stakintervaller


Tjena!

Veckans sista träningspass är lagt till handlingarna, skönt. Skrapade ihop 12,30 timmar denna vecka, det är inte fy skam! 

Dagens pass blev både bra och tufft. Dessutom så kändes det rätt så skapligt också, jag kunde göra det jag skulle och stakningen svarade helt okej. Det jag körde var efter först uppvärmning + 10 fartökningar á 20 stavtag. Sedan sju stycken sexminutersintervaller med tre minuters vila. Första minuten på varje intervall så körde jag allt jag orkade, för att dra på mig syra, resterande fem minuter så höll jag tröskel. Det upplägget gjorde att jag först blev tokstum, sedan blev jag piggare och piggare ju längre in i intervallen jag kom. Skön känsla att kunna återhämta mig under intervallerna. På de tre första så körde jag runt elljusfemman i Bergebo för att få lite kupering, på de fyra sista körde jag längs Igeltjärnsvägen för att få upp lite speed. Maxpulsen enligt pulsklockan uppnådde jag efter en minut på den sista intervallen: 178. På tröskeldragen så låg pulsen omkring 165 och upp emot 170. Bra pass helt klart!

Inga kommentarer: