söndag, november 26, 2017

50 minuter effektiv intervalltid


Det syns kanske inte så bra på bilden, men mellan intervallerna fäller jag upp brillorna i pannan. Sjukt smidigt med fotokromatiska linser. Ni hittar dessa Oakleys från sportbrillor.se här. Det som är riktigt bra med spirtbrillor.se är (förutom att dom nu har en black weekend med 30-50% på stort antal av sina brillor): snabba leveranser, fri frakt och retur över 499 kronor, 30 dagars öppet köp, prisgaranti, grymt utbud och en bra kundservice! Kan verkligen rekommendera er att handla brillor där. 

Dagens träning då?! Jo, jag skrapade ihop hela 50 minuter intervalltid idag. Endast stakning givetvis. Dessa intervaller kördes:

- 10 minuter tröskel 

- 4 x 5 minuter AIII-AIII+

- 10 minuter 10”-20”

- 10 minuter tröskel 

Det snöade blötsnö rejält stundtals, tror inte det hjälpte till att känslan var rätt segt. Men jag bet ihop bra och kämpade mig igenom passet med en skapligt hög puls. Jag behöver några hårdare stakpass för att komma igång. Det är rent muskulärt i stakningen som jag känner att det fattas lite, vilket inte är så konstigt med tanke på axeln. Den känns i alla fall bra och det är ju alltid något!

Skidskolan direkt efter träningen fungerade bra den också, kul! Tror jag fick en ny kund också, härligt! Bra att jag visar upp mig lite, det är ju kul att lära ut skidåkningen. Tror inte det finns någon annan som har skidskolor i Falun eller Borlänge heller, så det är ju perfekt!

Inga kommentarer: