torsdag, augusti 24, 2017

Skejtväggad



Usch vad lidande träningen blir av att jag har börjat jobba igen. Det är en pina att träna nu alltså, fy. 1,30-2 timmars träning nu är motsvarande 4-5 timmar när man är ledig, så känns det för mig och då jobbar jag 80%.. Det hjälper väl kanske till att jag är på första arbetsveckan efter en lång ledighet och att jag har en helt galen träningsvärk i benen och delar av överkroppen från gårdagens löptävling. Jag har ju varit i denna situation ett otal gånger, och ändå blir jag lika förvånad varje gång. Men som känslan är efter jobb, kommer hem, är totalt opeppad på att ge mig ut för att träna, äter mellanmål, sticker ut och halvt energiväggar efter 1,15-1,30 timmar. Då är det inte roligt någonstans. När junior kommer så ska jag försöka ta några dagar off, skicka in pulsklockan på service så att jag inte kan träna och verkligen försöka koppla av. 

Idag åkte jag i alla fall skate igen. Hade fixat bindningarna.. Trodde jag. Men vid tre olika tillfällen så mötte jag kärringar som inte kan köra bil som gjorde att jag blev tvungen att panik-ploga och skidan med den dåliga bindningen vek sig då vid alla tre gånger. Ruskigt nära att vurpa. Jag tror det är skruven i bindning till skida som gett med sig, alltså hålet i skidan är för stort, så jag vet inte hur det ska fixas riktigt. Någon form av plugg kanske. 

Jag tvingade mig själv att vara ute i 2,15 i alla fall och dessförinnan hade jag kört TRX. Kan komma på tusen saker jag hellre gjort än dagens pass.. Ändå så står man där imorgon eftermiddag igen, med trött blick och stingsligt humör. Livet på en pinne - ekorrhjulet.

Inga kommentarer: