söndag, juni 11, 2017

Rapporten kommer..

 
Fet, less och otränad. Men jag är åtminstone rätt pigg då jag sovit sen klockan 22. Ska strax iväg på en löpsväng med Adam Larsson i Bergebo. Skönt att få träna och umgås med riktiga skidåkare. Facebook svämmar över av kaxiga sörlänningar som ska göra sig roliga på ens bekostnad när man åkt dåligt. Personligen så tycker jag inte man har mandat att överhuvudtaget uttala sig när man aldrig ens gjort ett resultat i en riktig skidtävling någonsin. Just nu är inte motivationen på topp, så vi får se hur det blir med fortsatt satsning.. Återkommer senare med rapport från gårdagens lopp och även dagens träning.. 

Min övervikt har fortsatt eskalerat och jag har inte "orkat" (vågat) köra TRX-styrka för axeln. Jag bara gnetar på utan någon riktig plan. Får försöka sätta mig ner under nästa vecka när sommarlovet börjar, för att se över en plan kring träning och styrka. Hoppas jag får för mig att lägga av, så jag kan åstadkomma något vettigt här i livet. Som en äkta sörlänning med trimmade tvåor och fläskvalkar som gör att jag framstår som anorektisk. 

3 kommentarer:

Anonym sa...

Rullskidtävlingar är aldrig rättvisande...trimmade tvåor hit o dit. Skidor o rullskidor två väldigt olika tävlingsmoment. Men bra träning 👍. Kämpa 😀

Janne sa...

Nu har jag best +watt-produkter och ska bli lika grym som dig, höhö. Fick 150:- i rabatt iaf med din rabattkod. Tack.
Du är nog lite låg idag bara, kämpa på. Du är ju min stora insperationskälla ju, lägger du av så lägger jag av.
Ha det gött.

Adam Steen sa...

Sant det! :)

King!!! Varsågod. Ja, det är väl så. Man slipper väl aldrig undan det här helvetet ;) Ha det fint