tisdag, juni 20, 2017

Fyra timmar stakning med spetsbrytning


Fina vägar omkring Borlänge med omnejd, här strax innan Torsång

Skönt med sällskap på lite längre pass, idag av både Måns Sunesson och Adam Larsson faktiskt. Jag fick bland annat se en för mig ny väg, ut till Viksö, en halvö i Runn några kilometer ifrån Torsång. Riktigt fint där! 

Jag var väl lite halvseg efter en vilodag igår, vilket jag brukar kunna bli. Men jag fick ändå med mig drygt fyra timmars stakning (4,10 h, 65 km) på Elpex 4-3, samt ett spetsbrott på högerstaven med strax under timmen kvar. Det gick skapligt att ta sig hem trots allt, kunde köra med den trasiga piggen i gräskanten oftast. Väl hemma så körde jag ett litet block med TRX-styrka också, ett set, istället för vanliga tre. Skönt att slippa köra så mycket, kommer kanske försöka sikta in mig på att köra oftare och mindre per gång. 


2 kommentarer:

Niklas sa...

Har remlåset släppt för dig någongång eftersom du tejpat?

Adam Steen sa...

Nej, det är så att inte snabbfästet till remmarna ska åka upp av stötarna från asfalten. Har hört att dom gjort det för en del. Men kardborrebanden är rätt dåliga till remmarna också, generellt.