onsdag, maj 24, 2017

Den brallande vinden av förändring

 
Igår så blev sötsuget för stort (igen), så jag slängde ihop sådana här bollar ni vet, med socker, kakao, smör och havregryn från AXA. Inte så äckligt kan jag lova! 

Vissa har onsdag idag, jag har fredag! Tjoho!!! Dessutom så lyser solen och jag har även vilodag. Njuter i fulla drag. 

Det brallar ju en potentiell vind av förändring i den unge herr Steens liv. Dels så råkar det ju snart (på söndag) vara min födelsedag. Men jag har ju en ganska så spännande och ny framtid till mötes. Junior tittar ut om 100 dagar och jag är Borlängebo nu. Igår så var jag på ett nytt möte på en annan skola i Borlänge. Det hela slutade med att jag nu har två erbjudanden på jobb till 75-80% under hela nästa läsår, minst. Tror jag har bestämt mig för ett av dom. Kommer hur som helst bli riktigt grymt känner jag, lite nytt, slippa pendla och kan cykla till jobbet. Men det här med cykel har ju ständigt varit ett gissel för mig, jag har ju bara en landsvägscykel och den vill jag ju inte använda till vardags (kanske inte alls i år, kanske bara blir löpning och rullskidor). Igår slog jag då slag i saken och beställde en Fixie-cykel som jag kan pendla med och fincykla lite med:

 

Det ska dock erkännas att det sved i mig när jag klickade hem den.. Det innebär ju några färre aktieköp denna månad. Under sommaren så blir det nog också lite stiltje kring aktieköp dessvärre, eftersom att jag ska vara ledig utan lön. Men har jag "tur" så hittar jag nog någon veckas sommarjobb, eventuellt. 

2 kommentarer:

petrusko sa...

Tjena Adam,
Kul höra om jobberbjudanden och att du ev. bestämt dig för ett av dem. Förstår känslan precis att det sved lite köpa cykeln istället för aktier men det är en mäkta fin cykel och du kommer ha stor nytta och glädje av den.

Ha det gott!

Mvh petrusko

Adam Steen sa...

Tjenare!

Tackar! Det har du alldeles rätt i! :)