lördag, april 22, 2017

Bloggfavoriten har ordet och sista vilohelgen

Vi börjar detta inlägg med att ge våran bloggfavorit Simon Andersson ordet, varsågod Simon:

"Nu när det börjar närma sig sommar och träning i bar über så vill man ju helst slippa den fula brännan från pulsbandet. Då kan jag tipsa om Polars nya klocka M200 med pulsmätning i handleden, den är både billig och lätt att förstå sig på! "Nu är det bara jag igen, bloggägaren: 

Sista vilohelgen nu, på måndag smyger vi igång allvaret igen med lite mer träning och även med en planering att följa. Även om det nu på torsdag väntar en lite mer semesterbetonad vecka på Kreta. Jag skrev igår ner en liten plan till halvvägs in i period fem, alltså fram till vecka 35. Därefter är det barnafödande och allt vad det innebär, planeringen fram dit är att köra lite hårdare än föregående år och sedan "bara" träna på känn, försöka köra bra nyckelpass och inte ha något tvång på timmar. Vi får väl se hur det går. Kommer en träningssammanfattning från året som varit här på bloggen snart, troligen idag, eller kanske imorgon.

För att inte bli helt försoffad så följde jag med Amanda på en hundpromenad på en timme igår och därefter så körde jag TRX-styrka, ett set med viktvästen och två set utan. Hade träningsvärk i bålen under hela Grövelsjön-vistelsen, på grund av att jag senast körde TRX med viktväst, bra grejer det där!

Inga kommentarer: