torsdag, november 03, 2016

När motivationen tryter och timmarna lär in

BloggerImage

Pedantiskt torkande på Benzen som en psyksjuk igår

Hej vänner. 

Nu blir det ett lite annorlunda inlägg mot andra förmiddagar under den senaste tiden. 

Vädret ställer till det lite för min motivation, är inte speciellt sugen att ge mig ut för att träna och jag vet inte ens vad jag ska köra. Dårarna på Lugnet tar ju hutlösa priser och skrämmer bort de flesta skidåkare, där borde ju Falu kommun kliva in och ordna så att folk som vill åka skidor får göra det. Friskvård borde ju vara prioriterat 2016, oavsett nivå. Dessutom så är personen jag skulle ha tränat med krasslig, så det blir ytterligare motstånd för att ge sig av själv i regn, blåst, tö, snö, drivis och så vidare. 

Jag sov länge idag för jag har träningsvärk i hela kroppen och är/var trött som ett as. Börjar väl så sakteliga vakna till liv igen. Står just nu ombytt till träningskläder i köket och dricker kaffe. Funderar på livet. Idag är jag väl inte helt tillfreds med valet att vara skidåkare. Tro nu inte att jag är dödsbitter som i gamla goda tider, är bara lite lam för tillfället. 

Har ju en periodiserat träningsplan som jag följer och gärna vill genomföra. Denna vecka innebär det 20 träningstimmar, har genomfört 9,15 hittills. 10,45 kvar alltså. Vill få till en bra sista mängdvecka nu, speciellt när jag är ledig. Men jag gillar inte dubbelpass och jag vill gärna ha en till vilodag. Så det betyder att jag på tre ytterligare träningsdagar ska få in resterande mängd. 

Hade det bara kunnat varit lite skönare väder och åkbart med rullskidorna så hade det varit enklare. Men nu är det ju bara ett jävla jön i denna vinter

Så ni som tror att det bara är för mig att kliva i träningskläderna, ta på mig utrustningen och ge mig iväg utan minsta motstånd kan ju nu se att även jag är mänsklig. 

Nej, nu måste jag ta tag i livet. Åker mot falun och låter känslan bestämma vad jag ska träna! Hörs. 

Inga kommentarer: