onsdag, november 09, 2016

Inget överTrump

BloggerImage

New in; Oakley Radar Ev med Prizm snow-lins. Verkar riktigt lovande!!

Tjenare kära vänner!

Donald Trump har vunnit valet, drömmen!! Hela mitt Facebook-flöde och även övriga flöden på mina sociala medier var idag fyllt av experter i politik i allmänhet och USA i synnerhet. Mycket på grund av detta så känner jag faktiskt att det är skönt att Trump och inte Clinton vann. Lite samma som politiken i Sverige också, Sverigedemokraterna är (var?) Sveriges största parti, men "alla" hatar dom och "ingen" har röstat på dom. I alla fall inte enligt Facebook och sociala medier. Tänkte inte skapa någon debatt nu, men det är alltid kul att reta alla vänstervridna. Vänstern har väl aldrig gjort något vettigt för mänskligheten, någonsin?! 

Nog om det. 

Träningsvärk idag hörni, men mindre än vad jag hade efter förra veckans styrkepass. Fint så. Det var härligt att "bara" köra styrka igår och inte jaga timmar. Visst, det blev en timmes jogg totalt, men det är ju överkomligt och något jag tänkte försöka hålla i under vintern. Kommer eventuellt också att lägga in ett elghufspass då och då under säsongen. Det är ju faktiskt riktigt bra träning mina vänner! 

Idag kommer jag att köra stakintervaller på snö. Måste ju försöka få in vanan och känslan inför stundande tävlingar! 

Hörs!

6 kommentarer:

Petrus sa...

Apropå tävlingar, vad har du för tävlingar inplanerade? Kanske du redan nämt någonstans men då har jag nog missat det.

Adam Steen sa...

De jag planerat in hittills är:

Bruks
Idre
Bollnäs
Älvdalen

Fyra helger i rad, sen får vi se :)

Anonym sa...

Rebellen, idolen och svärmorsdrömmen!

Adam Steen sa...

Mys

Jon sa...

Precis, högern däremot, de har verkligen bjudit till när det kommer till just mänskligheten! Vänsterideal har ju inte lett till något gott i Sverige. Bättre var det förr då endast män fick rösta och ordet semester inte fanns. Allmän sjukförsäkring och 9-årig skolgång känns också riktigt omodernt.
Tacka veta jag USA och deras högerpolitik. Hoppas verkligen att sd får mer att säga till om här. Då kanske vi förs tillbaka till den ljuva början av 1900-talet. Då Sverige inte var så infekterat av sånt där vänster-tjafs. Halleluja!

Lycka till i vinter!

Adam Steen sa...

Exakt! Tack!