torsdag, november 17, 2016

En tur i pannlampans sken

 

Hej kamrater. 

Jag har motgått mina principer idag. Igen. Tränat dubbla pass. Man blir ju bara trött, hungrig och tjock av sådant. Men jag vill ju ej heller köra långa pass här uppe, snarare att få till en god skidvana. 

I förmiddags var det tungfört på grund av nysnön. Nu på eftermiddagen hade vi turen att få ett tungt kärvföre istället. King. Jag och min bror Jonatan åkte en sväng upp på fjället, ner till Djupdalsvallen, tillbaka ner till Bruksvallarna och ett varv runt tävlingsbanan. En tävlingsbana som tydligen skulle vara "helt ny", tveksamt det va, kände igen varenda meter på den. 

Det var kallt som skräcken på slutet av passet idag, omkring 11 minusgrader. Fint att köra några kilometer rätt ner från fjället då, inte en kroppsdel som var väl fungerande efter den nedfarten. Som tur är så åkte jag med ett par varma handskar, så händerna var okej!

Vi var ute i 1,40 på detta passet. Det räcker för en trötting som mig. Kände mig inte alltför rapp nu heller. Men jag hoppas det blir bättre och bättre under de kommande dagarna. 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kämpa kingen!
Åker du sprinten?

Adam Steen sa...

Bara lördagen