tisdag, september 27, 2016

Jackpot



Hej kamrater.

Att vinna på lotto  är väl något vi alla drömmer om att göra. De flesta av oss spelar kanske inte, mycket på grund av att man är rädd för att förlora pengar, eller för att bli spelmissbrukare. Vilket i sig kan vara smart. Men spelar eller satsar man inte så kan man inte heller vinna något. 

Att spela lotto  gör ju automatiskt att dina chanser till att vinna ökar med stor andel. Min dröm hade varit att kammat hem någon storvinst från någon spelsida. Hade jag vunnit mycket pengar så skulle jag först och främst rest jorden runt och besökt många av de olika sevärdheterna runt vårt mäktiga jordklot. Därefter så skulle jag köpt ett fint, nytt hus och sedan en helt ny bil. Jag hade troligen under en tid levt som en rockstjärna, på gott och ont. Och mer eller mindre levt i lyx och glamour. Det finns ju jackpottar så stora som drygt 650 miljoner dollar, då räcker det ju och blir över till mina drömmar. Nya kläder, klockor och andra accessoarer hade jag också lagt ner en del pengar på.

Skulle du vara beredd på att spela? Och vad skulle dina drömmar vara om du vann drömvinsten? Det hade ju onekligen löst en massa olika bekymmer! Kollar ni här så kan ni själva testa lyckan!

Inga kommentarer: