onsdag, augusti 31, 2016

En ny episk löprunda


Utsikt uppe på Muskboberget


Godkväll.

Åter en ny episk löprunda, denna gång i sällskap med hunden Boss och min gamle klubbkompis Anton Enberg. Vi utgick härifrån i Nygårdarna, sprang sedan leden förbi Skräddarbacken, Hyttbro och Halla fäbodar. Vidare så sprang vi till Trons Fäbodar, därefter så styrde vi kosan mot Snickarbodarna en sväng, innan vi sedan svängde av mot tjärnen Bjusan och upp på det mäktiga Muskboberget. Avslutningen på löpturen blev över Tjärnaberget och förbi Paradisbacken/plättbacken. 

Jävlar vad fina stigar och vilken natur! Jag måste återigen påpeka det, för jag är helt salig! Och vilka stigningar det finns. Hur grymt som helst. Hoppas på att springa många pass till här. Jag har mycket kvar att upptäcka. 

Kroppen kändes okej idag, men ändå något trött och sliten sedan gårdagen. Dessutom så blev jag lite hungrig mot slutet. Skulle väl ha druckit sportdryck med facit i handen, men valde vatten då jag imorgon tänkte vila.

Siffrorna blev: 

3,15,27 timmar
25,94 kilometer
865 höjdmeter

Bilder:
Inga kommentarer: