måndag, maj 16, 2016

Olika träning

Hej mina kära läsare! 

Det här med träning är ju någonting jag brinner för. Jag tycker om att hålla mig i form och att röra på mig. Det är ju som ni kanske vet främst konditionsträning som jag gillar och då framförallt i följande former: löpning, längdskidor, cykling (landsväg) och rullskidor. Jag tränar också en del på gym. Konditionsträningen kan man ju dela in i olika sätt, högintensiv och lågintensiv. Med den högintensiva träningen så menar man oftast intervaller, där man kör hårdare under vissa perioder av tid eller sträcka och vilar emellan. Medan när man pratar om lågintensiv träning kör längre och lugnare, allt mellan 90 minuter och fem-sex timmar av kontinuerligt arbete. 



Men det finns också andra former av träning, en slags träning för hjärnan, förutom mental träning då, där man jobbar med att skapa positiva bilder i huvudet och positivt tänk. Denna träning kan man göra online här på internet, minnesträning, skicklighetsträning och så vidare. Denna sortens träning kan man effektivt göra med casinospel som William Hill: hem vadslagning

När man hållit på med träning och tävling så länge som jag (tävlat längdskidor sedan 1995) så har det blivit en så pass naturlig del i min vardag och i mitt liv, så att jag inte skulle klara mig utan träningen. Då skulle jag må väldigt dåligt, både fysiskt och psykiskt. Så även om jag någon gång kommer sluta tävla, så kommer jag aldrig att sluta träna. Det har blivit min drog. Och ni som någon gång hållit på med träning tror jag förstår mig till fullo.

Inga kommentarer: