onsdag, april 06, 2016

Samtal från snuten

Tjo folkens.

Snuten ringde igår. Dom ville fråga lite mer om misshandeln vi blev utsatta för i sluter av januari. Verkar som att den saten kommer åka dit. Har även hört att han gjort sig skyldig/misstänkt för fler liknande brott. Skönt att grisarna gör sitt jobb, och även att fanskap som han som slog oss ska få sitt straff (förhoppningsvis). Som ni också vet så var ju personen i fråga nysvensk. 

På natten då misshandeln inträffade så skrev jag ju ett kanske något för argt blogginlägg som jag senare raderade. Onödigt att skylta med sina åsikter vad gäller detta infekterade ämne, speciellt då man är oerhört arg och förbannad efter att ha blivit slagen oprovocerat. Det förstår ni ju säkert också. Men vissa har blivit jävligt sura efter detta. Bland annat den där som bloggade förut här i stan. Hen verkade ta det personligt. Jag fick höra då hur fel jag gjort, bla bla bla. Så efter detta har vi inte haft någon kontakt och alla våra band är klippta, både på sociala medier och också i verkligheten. Så kan det gå. Nu är hela den släkten ett minne blott för undertecknad. Och det är nog bara bra! Umgås och var med folk som är likasinnade och som ger dig positiv energi blir dagens tips och ledord. 



Du ska ej behöva se ut såhär efter en kväll på stan. Åtminstone inte om du inte själv går ut med avsikten att skada någon annan.