fredag, april 22, 2016

När man missar samtal från två världsrekordhållare

BloggerImage


Vaknade upp i trevligt sällskap i morse, vilket gillas. Men snabbt så fick jag syn på ett missat FaceTime-samtal på mobilen. Det var inte vilket samtal som helst, utan det var från David Holmström. Klockan 01,00 hade dom ringt och klockan 01,02 skickade han bilden som ni ser ovan. 

Dessa två gentlemen är törstiga vintrutar, precis som en annan. Det grämer mig lite att jag inte hade ljudet påslaget på mobilen, men jag hade händerna fulla med annat vid tidpunkten. Om ni fattar. Annars hade jag gärna diskuterat politik, livets goda och träning med mina två kamrater. Dom är inte bara goda vänner, utan också världsrekordhållare i två vitt skilda genrer; David i folköls-drickande och dekadens. Erik i 24 timmars-skidåkning. Båda lika imponerande på sitt sätt! 

Ringer inte ni nästa gång så ringer jag!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Aha!!!! Det är en hela handen full donna i grannkommunen. Grattis grabben!

Adam Steen sa...

King du