fredag, april 29, 2016

I Kina med Marvan och helgens planer

BloggerImage

Äh, det är väl ingenting att skryta om, men jag brukar dra till Kina ibland. Här hänger jag på kinesiska muren med Martin Eriksson. Augusti 2015. En vanlig dag i mitt liv bara. 

God fredag lurkar. 

Jag står ute på skolgården som rastvakt och fryser arslet av mig. Det är ju snudd på minusgrader och är det inte det så regnar det. Sveriges väder borde ju erhålla någon form av pris. Sjukt att folk vill komma hit och att man själv vill bo kvar. Jag är ju barnsligt förtjust i sol och barüber. Så det här eländet är ju allt annat än önskvärt. 

Nu har vi i alla fall fredag och helgen vankas. Jag har dessutom bara fyra träningstimmar kvar att plåga mig igenom denna veckan. Det ska ju även en lat kille som jag klara av. Hoppas bara att det blir lite varmare väder under helgen så att jag kan få lufta av cykeln igen. Eller ja, bara det är uppehåll så får jag vara nöjd. Hör gärna av er om ni vill träna något med mig. Jag är ju trots allt snäll. Eller som många säger/sagt: "jag blev förvånad när jag träffade dig i verkligheten, du är inte alls som på bloggen!". Nej, grattis, klart jag inte är det. Här driver jag ju hejvilt, blandar fiktion och verklighet, samt skriver av mig högt och lågt. Många fattar ju det, medan vissa tar det personligt och hatar mig för det. Sådant är ändå rätt skoj. 

Nej hörni, nog om mig, nu ska jag ner och ha idrott!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du kanske skulle vilja göra som jag ska göra...

Mallis en vecka på tisdag.

Sen Kina en vecka i augusti för 10:e gången, ska iof sig jobba och kanske inte tycker det är lika roligt som du...

KÖR HÅRT!

"W"

Adam Steen sa...

Vore legendariskt. Men jag måste försöka jobba lite nu när jag har jobb :)