torsdag, februari 04, 2016

Klassiskt, från känsla -1 till 5


Den här bilden har vi väl haft förut typ. Hyllan uppe vid VIP-stugan.


Jo, som ni vet har den här veckan inte varit så bra, och förutom allt det här hur jag mår och så vidare så har det ju varit nästan läskigt bitvis. Har glömt saker, blandat ihop verklighet med dröm och vice versa, svårt att fokusera, ibland så fattar jag inte vad folk säger och måste fråga om. Har också sovit oroligt och dåligt, vaknat många gånger, svettats och så vidare. Men jag grisar på! 

Något som absolut inte gjorde att jag mådde sämre var i alla fall dagens insats i skidspåret. 90 minuter klassiskt blev det. Precis som igår så kändes det helt bedrövligt till en början, jag gick uppför backarna, ville inte belasta, hade kramp bak i skulderbladen och det kändes som om jag aldrig åkt skidor förr. Men jag hade tålamod och höll ut, fortsatte åka väldigt sakta och mot slutet så kunde jag faktiskt åka uppför backarna på elljusspåret i alla fall, och även utan att ha över 150 i puls. Har haft en magiskt hög sådan igår och idag (135 snittpuls igår, 139 idag). 

Det var kallsnö i spåren idag, så det funkade med burkvalla. Dock så bör man ha klistergrund för att vallan ska kunna sitta kvar längre än ett par kilometer. 

Nu ska jag åka och äta pannkakor!


Bilden ovan är snyggare va? Eller?

7 kommentarer:

Anonym sa...

King med vallatips, mer av den varan tack.

Adam Steen sa...

Härligt. Ska försöka :)

Petrus sa...

Ja den första bilden var snyggast ;-) mer vallatips till folket!

Anonym sa...

Bild 2 bäst! Kisar man och zoomar ordentligt ser man en galning i kajak nere vid hästskon !

Adam Steen sa...

King ni!

Unknown sa...

Mindre valla åt folket
/ a med mera

Adam Steen sa...

Ska man inte ens få ha fästvalla nu eller? Allt för att få skapa debatt..