onsdag, december 30, 2015

95 minuter klassiskt


Jag och Jesper Nyström. Jesper han har allt, exempelvis; en ny ull-rock från JB:s. 

Det gick inte att hålla sig ifrån den oerhört roliga konstsnöslingan på Lugnet nu på eftermiddagen heller. Det blev ju endast 90 minuters åkning på förmiddagen, så jag klämde in 95 minuter klassiskt ytterligare. Var jävligt seg efter cirka halva tiden, hungrig och jävlig, drack då ur resten av sportdrycken i bältet och såg till att verkligen sträcka ut uppför backarna och hålla bra fokus, då kändes det en aning bättre i alla fall. Fick ihop tre timmar, 1030 höjdmeter och 45 kilometer idag. De senaste dagarna har jag skrapat ihop 26 timmars träning, det är okej, i alla fall om man tänker på att vi endast har dessa 1,1 kilometer att tillgå för skidåkning. Antingen är det några stora fel på mig, eller så tycker jag att det är väldigt kul?! 

Inga kommentarer: