fredag, oktober 23, 2015

Morgonpromenad, finväder och bättre rygg?

God eftermiddag era finingar!

Började dagen med att gå med Jessica till hennes kurs, nästan borta i Bygdøy. En promenad på drygt en mil, två timmar var jag ute i det härliga vädret med sol och cirka 15 grader. Allt detta innan frukost, bra för buken!
__

Idag känner jag av lite lätt träningsvärk från de tidigare dagarnas hårdkörning, det gillar jag. Är superskönt med vilodag, behövs för att ladda upp batterierna inför kommande träningspass. Efter att Jessica har slutat idag så hämtar jag upp henne och vi åker till Mora över helgen, därefter åker jag hem till Falun på söndag. Någon i Mora som vill träna lördag och söndag?

__

Ni vet ju att min rygg beter sig jävligt illa?! Ni kanske också märkt att jag inte gnällt så mycket över den under de senaste dagarna. Det kan bero på att den gått från att göra något så in i helvetes jävla skit ont till att "bara" göra ont. Nu så kan jag exempelvis ligga ner och sedan resa upp överkroppen (typ som en situps), utan att hjälpa till med armarna. Kan även nysa, utan att det gör skitont. Jag har inte gjort något speciellt alls, har som vanligt fuskat med stretchande och övningar. Så jag vet inte vad det beror på? Kanske att jag stakat lite mindre under de två senaste veckorna. Tyckte att jag började känna mig bättre efter skateintervallpasset i måndags, kan det verkligen stämma?

__

Tog några bilder från promenaden hem i morse, längs Frognerstranda:Inga kommentarer: