torsdag, juli 02, 2015

Testat det här med skate och kört gym


Dagens träningssällskap blev Martin Holmstrand och Linus Larsson. Är jävligt glad att ha sällskap att träna med i veckorna, för när jag är så här trött efter jobbet som jag varit på slutet så är träningsmotivationen nere på nästan noll. Vill bara sova. 

Idag i alla fall så blev det rullskidor skate (för min del) och så gym. Rullskidor upp till Lugnet och friidrottshallen, där kördes följande fem övningar:

- 3 x 16 Armhävningar på kettlebells med drag, 12 kilo

- 3 x 15 Magchrunches i cablecross, 90 kilo

- 3 x 5 Djupa knäböj, 60 kilo

- 3 x 15 Bänkdrag, 50 kilo

- 3 x 15 Tricepspress med hantlar, 12,5 kilo

 Efter detta så rullade vi mot Stångtjärn. Ungefär halvvägs så ropade jag: - dricka, vi stannade och drack och jag klämde även en gel då jag var så jävla trött. Väl inne på Stångtjärnsvägen så hade jag återfått lite krafter och kunde således bränna av mitt planerade 10"-20"-block på fem minuter, lyckades faktiskt skrämma upp pulsen i 179, så det var ju bra. Vi vände där vägen tar slut, uppe vid Stångtjärnsstugan och åkte raka vägen hem. Totalt 75 minuter rullskidor.


Martin Holmstrand presenterar stolt; Björn Dählie Ski Challenge!

Inga kommentarer: