tisdag, juli 21, 2015

Snabb pulsklockereparation, trött och ryggfix


Skickade in min pulsklocka till Polar förra tisdagen klockan 17, efter jobbet, redan dagen efter skickade dom tillbaka den. Supersnabb service hos Polar, stort tack! Denna gång behövde dom inte ge mig en ny, utan fixade den gamla. 

Gjorde inte mycket igår efter jobbet, bara sov, så trött. Sjukt ändå hur upp och ner det kan gå. Började så sakteliga inför förra veckan att bli lite smått piggare och vänja mig med rutinerna. Då dunkade jag på med min intervallvecka och rubbade dessa rutiner en aning och vips blev jag tröttare igen. Kul hur kroppen kan reagera olika ändå. Den här veckan har jag inte planerat något speciellt träningsmässigt, ska väl försöka få till någon form av allround-vecka, bara jag fått till ryggen lite igen. Idag är det alltså jobb och sedan ryggfix i Avesta! 

Hörs, hej!

Inga kommentarer: