fredag, juli 03, 2015

Lite rullskidor i livets väder


Vilket jävla härligt väder vi har här i Falun (hela Sverige?!) nu, solsken och supervärme! Älskar verkligen värmen, förutom när jag ska försöka somna då. 

Dagens träningspass blev ett lugnare sådant. Klassiskt på mina Elpex-treor så körde jag följande vända:

Britsarvet - Skuggarvet - Hobborn - Lilltäkt - Östborn - Hosjö - Lugnet - Britsarvet

Ungefär som dalarullen-banan alltså, men med en skarvning över Hosjö. När jag nästan var framme i nyss nämnda Hosjö så blåste jag av ett kort (2,5 minuter - 5 stycken) block med 10"-20"-intervaller, för att försöka få upp lite speed och hitta träffen bra i stakningen. Det resulterade i värkande vänsteraxel och ont i båda armbågarna. Dock så verkade det gå över efter ett tag i alla fall. 

35 kilometer lyckades jag skrapa ihop på två timmar, så det var ju klockers! 

Nu är det helg!


Inga kommentarer: