torsdag, juli 23, 2015

Gym och sådär


Falu CK-strumpor, Polar V800 och Oakley Radarlock XL, med black iridium-lins, en sjukare kombo.

Släpade mig upp till gymet på mina Elpex-fyror efter jobbet. Körde:

3 x 15 Chins
3 x 15 Marklyft, 60 kilo
3 x 15 Knäböj, 50 kilo
3 x 15 Kettlebellsswing, 28 kilo
3 x 15 Magchrunches, 90 kilo
5 minuter stabilitetsstyrka

Tänkte sen åka rullskidor en liten sväng och köra lite 10"-20"-intervaller. Men jag blev totalt jävla förstörd i ryggen. Åkte raka vägen hem och ringde den kiropraktorn här i Falun jag brukar gå till och fick gudskelov en tid direkt. 

Fick behandling och det var tydligen ingen vacker syn. Allt var snett; korsbenet, ryggen, bäckenet, olika långa ben och så vidare. Kotorna/diskarna var ihoptryckta också. Fick en lång behandling men det gör fortfarande ont. Han rekommenderade Ipren och alvedon, samt vila en vecka. Jag vill ju hellre ha Morfin och dunka på redan imorgon. Får se hur jag gör! Börjar bli less på ryggen hur som helst. 


Inga kommentarer: