onsdag, juli 01, 2015

Ett blogginlägg med det mesta


Vill börja detta inlägg med att återigen säga att jag är djupt imponerad av er som jobbar heltid och samtidigt tränar på en högre nivå. Eller ja, egentligen på alla er som jobbar heltid, i alla fall dödstiderna 7-16. Jag är helt slaktad alltså. Hinner inte så mycket mer än att jobba, träna, äta och sova. Och då har jag den enorma turen att jag får hämta matlådor från Dala Wärdshus, utan det hade jag ju varit än mer rökt. För jag varken kan eller vill laga mat. Jag är oerhört tacksam över de möjligheter jag ändå har, även om jag gnäller en del i onödan ibland så har jag det rätt bra. Och även om jag är sjukt trött just nu så tycker jag det flyter på rätt bra, skönt med rutiner ändå på något vis.

Jag har ju varit inne lite på det här med förändring, och jag tycker att det går åt rätt håll. Jag har ju som plan att flytta till Oslo i september eller så, beror lite på hur det ser ut med jobb här och där (har inget på gång i Norge än, ska ta tag i det mer när jag slutat på nuvarande jobb), samt boende därborta. Jag har heller ingen som vill hyra min lägenhet här, helst möblerad (hör av er vid intresse; adam@adamsteen.se). Planen är väl att vara borta 1-2+ år, vet inte riktigt, beror på hur jag trivs där. Har dock längtat under en längre tid att få bo ihop med Jessica, samt testa nya träningsmarker, nya träningskamrater och överlag nya omgivningar. 

Det är inte bara flytten till Norge som kommer vara annorlunda, jag hoppas att jag inom kort kommer kunna berätta mer för er om hur min skidsatsning kommer se ut framöver, för det är en del förändringar även på den fronten. Och nej, jag ska varken trappa ner, eller lägga av. 

Vi går en spännande tid till mötes!

P.S Jag vill passa på att tipsa om www.hotelluddevalla.se, för er som är sugna på västkusten D.S

Inga kommentarer: