fredag, juli 31, 2015

Comeback-stakat i (nästan) sex mil, utan handskar


Vändan jag körde idag är grymt fint, och just här där bilden är tagen i Riset tycker jag att det är en riktig idyll! 

FY FAN VAD SKÖNT! Att vila en - två dagar är skönt, men att vila en vecka utan att vara förkyld/sjuk är fan inte kul. De här jävla ryggen är ju bra jävla slut alltså. Gjorde väl ont idag med från och till, trots smärtstillande före/under/efter, men men, det är inte outhärdligt, får väl bita ihop lite. Även om jag tror att en "vanlig sosse-Svensson" legat hemma sjukskriven med min värk. Ja ja, nog om det. Träningen då:

Körde samma vända som förra onsdagen; Hemifrån - Lugnet - Kårestugan - Hosjö - Danholn - Karlsbyheden - Ruptjärn - Riset - Sundborn - Skuggarvet - Hem. Skillnaden idag var att jag körde lite hårdare, och när jag kom till Lugnet så rundade jag hela Lugnetområdet, samt även Bojsenburg. Allt för att få ihop 58 kilometer och 600 höjdmeter, på exakt tre timmar. 19,3 km/h i snittfart alltså, king! När jag åkt cirka fem kilometer så kom min vän Martin Eriksson ikapp mig på sin cykel, han åkte bredvid mig i drygt en mil, ett riktigt drömsällskap det!

Enda gången jag stannade idag var ett snabbt skifte av skidorna efter halva passet och då jag tog bilden ovan. Annars så drack jag någon mun vatten totalt tre gånger i lämplig utförsbacke.För att straffa mig själv och min kropp så körde jag utan handskar idag. Om det var smart kan ju diskuteras. Hade även hoppas på sol, så att jag kunde få lite färg på min blekfeta kropp.

Martin tog en rad bilder på mig/oss:
Hälsningen™X2!


Är så fet att jag nästan skäms för att lägga ut dessa bilder. Men till mitt försvar så kan jag säga att min onda rygg på något konstigt sätt gör min mage svullen, samt att jag får en större svank och magen ser ju inte mindre ut av det. Ett vätskebälte är ju heller inte till min fördel när jag försöker se Team tricepz-rippad ut. 

Inga kommentarer: