lördag, juni 27, 2015

Solskenscykling


Få saker är väl så trevliga som att cykla landsväg i finväder. Skulle vara att cykla landsväg i finväder med fina ben då. Men man kan ju inte få allt här i världen, har jag lärt mig. 

Jag, Linus Larsson, Kalle Gräfnings och Martin Holmstrand gav oss ut på en finare tur med landsvägshojarna. Vi åkte: Britsarvet - väg 293 (cykelbanan mot Borlänge) - Amsberg - Tjärna Ängar - Stora Tuna - Torsång - Ornäs - Aspeboda - Olsbacka - Britsarvet. Kändes bra fysiskt, men benen är ju inte som jag vill att dom ska vara. Det kan ju bero på att jag cyklat ett pass tidigare i år. Min Sensa var däremot riktigt skön, man märker att denna är klart förbättrad mot föregående års cykel. 

Siffror från dagen:

2,32,20 timmar
79,20 kilometer
122 snittpuls
158 maxpuls
31,2 km/h snitthastighet
510 höjdmeter

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hjälm? Behövs de?

Adam Steen sa...

Nej, det är mest för syns skull