onsdag, juni 24, 2015

Ett bättre löppass


"Man vet att det är sommar igen när Addesteek tränar i Barüber"

Men sådär då, äntligen ett riktigt träningspass. Och ett träningspass i en veckodag som inte kändes piss. Skönt!!! Hade som plan för dagen att: 

1. Springa ut till Skuggarvet för att hänga min tvätt som jag la in där igår kväll.

2. Vara ute i minst två timmar.

3. Ha lite tryck i löpningen/insatsen.

Anledningen till nummer tre är ändå rätt enkel. Eftersom att jag tränar som en damjunior så måste jag ju försöka få till bra pass när jag väl tränar. Blir ju stressad när jag ser elitkillar som Viktor "deffen" Brännmark träna timmar som satan. Medan en annan sitter och sväller upp på en industri. Sen har vi ju den fina Erik Wickström som har gjort det till en grej att träna lite, men ändå åka fort. Så visst går det ändå. Jag är i alla fall 100% ärlig och går ut med varenda träningsminut jag kör, här hålls inget hemligt. Nu svävade jag iväg lite från ämnet, vart var jag? Just ja, eftersom att jag vilat två dagar och bara hinner köra ett pass per dag nu när jag jobbar så är det lätt att jag trycker på lite extra under de distanspass när jag tränar själv. Idag var inget undantag. 

Jag sprang vändan: Britsarvet - Jungfruberget - Hornberget - Björnmyra - Lugnets högsta punkt - Jungfruberget - Britsarvet. Eller det är enklare om ni får se karta, samt puls- och höjdkurva:Det kändes ganska så bra i kroppen idag. Även om min onda rygg och stela höftböjare gjorde sig påmind med värk och domningar i vänsterbenet. Får inte ut löpsteget riktigt, försökte verkligen sträcka ut i nedförsbackarna för att få igång det hela, hoppas det blir bättre i sinom tid.

Supernöjd med dagen och träningspasset!

Siffrorna för dagen då:

2,11,54 timmar
25,77 kilometer
5,07 min/km i snittfart
150 snittpuls 
168 maxpuls
620 höjdmeterSlutet av den fina stigningen upp till Lostenen på Hornberget.

Inga kommentarer: