tisdag, maj 26, 2015

Hotell GöteborgHejsan mina bloggläsare.

Att resa runt i Sverige är en underskattad sysselsättning. För oss som bor mer åt norrhållet i Sverige och håller på med skidåkning så åker man ju oftast norröver när man reser inom de svenska gränserna. Att istället åka söderut kan många gånger vara väldigt trevligt även det, i alla fall under sommarhalvåret då det allt som oftast är varmare där nere än vad vi har här uppe i "norr". 

En fin och stor stad som ligger förhållandevis nära är till exempelvis Göteborg. Att bo och vara i Göteborg är riktigt fint och det är Sveriges näst största stad med nästan en halv miljon invånare. Vill man så kan man boka www.HotellGöteborg.com för att på så sätt få nära till det mesta som händer där. Att boka hotell är väldigt smidigt, speciellt om man använder sig av hotell göteborg. De har tack vare en bra samarbetspartner möjligheten att erbjuda en bästa pris-garanti och på så vis hitta ett billigt hotell i göteborg. De jobbar även tillsammans med hotell stockholm billigt

De har även ett antal hotell som dom rekommenderar på deras sida, vilket kan vara bra om man inte själv vill välja, eller vet med sig sedan tidigare att just det hotellet är ett bra sådant. Man kan direkt på sidan boka en hotellvistelse. Det mesta fungerar väldigt smidigt här och det är inga som helst bekymmer att förstå sig på sidan som är väldigt snyggt uppbyggd.

Jag själv har bott i Göteborg ett antal gånger i mitt liv. Mestadels kring friidrottstävlingar, eller jobb på mässor. 

2 kommentarer:

Nils Eriksson sa...

vilket hotell tycker du är bäst?

Adam Steen sa...

Alla