söndag, maj 31, 2015

Åkt igenom Dalarullen


Hängde med täten i två kilometer. Sen var det tack och hej. Fick ryggkramp och astmasymptom (läs; dåligt tränad). Hamnade i en grupp tillsammans med Fredrik André, Mikael Sandgren, Ronny Wedin, med flera. Drog inte en meter. Vissa långlopp i vintras så hade jag som taktik att bara köra, spelade liksom ingen roll om jag hade fem-sex man på släp. Idag gjorde jag helt tvärtom, låg sist klungan hela tiden, fick sluta uppför och behövde inte förta mig på platten. Lyckades vinna min klungspurt i alla fall. 

Det blev ett resultat som förväntat ungefär, har tränat för lite, framförallt högintensivt för att kunna hävda mig bra. Känner mig grundstark ändå, men tävlingsfarten finns inte där än. Ingen aning om placeringen eller hur många ljusår jag är efter segraren Fredrik Byström. Jag fick ett bra träningspass i ska fall. 

I eftermiddag blir det ett löppass, det är slut på leken nu. 


Puls- och höjdkurva (inkl uppvärmning och nedrull). 

Siffror från racet:

1,55,30 timmar (startade klockan cirka 15 sekunder innan)
42,43 kilometer
171 snittpuls 
188 maxpuls
545 höjdmeter

2 kommentarer:

Stefan Ekman sa...

Man får tacka för sällskapet så länge det varade! Dumt att köra av sin egen spets men man ska ju hålla reda på materialet när man diagonalar också.

Adam Steen sa...

Tack själv! Bra draghjälp :) hehe, den där jävla diagonalen :)