måndag, oktober 06, 2014

Bil


Tjenare allihopa.

Härom veckan så hade jag problem med min bil. Tändningslåset krånglade och jag fick inte in nyckeln i själva låset, och på så sätt kunde jag inte heller starta bilen hur jag än försökte. Som tur är så hittade jag en sida på internet där man hittar alla möjliga olika reservdelar till alla olika sorters bilar, det är bara att fylla i bilmärke och sedan vilken modell man har. På bildelar-online.se/ford-bildelar så hittar man allt man behöver i bilväg och på så sätt så kan man lösa de flesta problemen man har med sin bil, på ett snabbt och smidigt sätt!

Här kan man söka sig fram och leta efter det mesta. Hittar man inte det man söker eller har andra funderingar så har dom en kundtjänst dit man kan vända sig och få hjälp med den eller de frågor man har. Dom har en kundservice även kundservice online där man direkt kan få svar på sina frågor. Dom lägger stor vikt vid kvalitet och bra service. OE-kvalitet har dom på alla sina delar och på så sätt vet man att man får tag i bra grejer till sin bil.

Dom erbjuder olika betalningsmetoder vilket kan vara bra, du har möjlighet att reklamera dina köp och du kan även byta dem om det skulle visa sig att du råkat köpa fel reservdel. De har snabb frakt på sina reservdelar, så länge de finns på lagret. Sidan är väldigt lättnavigerad, man hittar snabbt det man söker utan större problem, sidan är väldigt snygg och företaget ger ett väldigt seriöst intryck vilket kan vara skönt då man ibland kan råka ut för oseriösa aktörer på internet. Det finns olika sätt att kontakta dom på och man kan förutom ovan nämnda sätt även kontakta dem via ett kontaktformulär där man fyller i sina uppgifter, skriver frågan och får sedan tillbaka ett svar i mailen. Väldigt smidigt.

Har du problem med din bil, eller vet att någonting är på väg att bli trasigt så tycker jag absolut att du ska kolla upp nya delar på denna sidan för att försäkra dig om att din bil fungerar bra även i fortsättningen, det tjänar du på i längden.

Det var allt för denna gång!

Inga kommentarer: