fredag, september 26, 2014

En femmil på rullskidbanan


Sådär, åtta avklarade pass här uppe i Sollefteå. 

Det sista passet blev (som tidigare skrivit) ett crosspass innehållande klassiskt och skate, totalt tre timmar. 

Vi började med klassiskt från boendet nere i Sollefteå och upp till rullskidbanan, efter nästan 1,40 timmar så bytte jag till skate och körde resterande tid fram till tre timmar. 

Det kändes riktigt bra idag och jag var pigg hela tiden. På skaten så försökte jag hela tiden hålla en hög fart och tänka teknik. Jag vill åka lite fortare de få gånger jag är på en rullskidbana då det är mer skidlikt och blir bättre för tekniken (anser jag). Andra bra aspekter med att åka på en rullskidbana är att min puls blir mycket högre, (på landsvägen hemma så har jag svårt att komma upp i 120, nu ligger den fint mellan 120 och 150) och man får så otroligt mycket höjdmeter (drygt 1100 idag) vilket är önskvärt som skidåkare!

Totalt denna vecka:

17,49 timmar
254,8 kilometer 
12510 kilokalorier 

Inga kommentarer: