söndag, juni 29, 2014

Styrka + rullskidor


Dagens träningspass innehöll både styrka, rullskidor och impulser. Jag och Jessica drog upp till gymet först, jag på mina ProSki-treor och hon på inlines. Vi började där med lite olika uppärmningsövningar. Därefter så körde vi två block på gymet, det första var följande:

- 3 x 12 Overhead squats, 35 kilo
- 3 x 12 Ryck, 35 kilo
- 3 x 12 armhävningar med hantlar (bilder nedan), 10 kilo- 3 x 12 front squats, 40 kilo
- 3 x 12 axelpress, 35 kilo

Efter detta så körde jag en aningen modifierad (åt det tyngre hållet) version utav 300-woden:

- 30 chins

- 60 marklyft, 70 kilo

- 60 armhävningar

- 60 upphopp, på en vanlig "bänkpress-bänk"

- 60 stycken "Floor wiper", liggandes på rygg med en 70 kilos-stång på raka armar i luften, därefter så ska man nudda fötterna på vardera viktskiva, länk till video här.

- 60 stycken kettlebells "clean and press", 20 kilo, länk till video här.

- 30 chins, med händerna åt "fel" håll

Blev väldigt jobbigt vill jag lova. Vi avslutade sedan passet med att åka rullskidor upp till Högboområdet där jag brände av tio impulser av varierat slag, därefter så körde jag en tio minuter AII-intervall upp till Kårestugan (försökte åka bra tekniskt) och sedan bar det av hemöver! 

Ett bra pass helt enkelt.


Inga kommentarer: