tisdag, juni 24, 2014

Dalacupen #5 - 5:a!!


Som vanligt så tog jag en timmes rullvända innan dalacupen, tycker det väcker benen bra, här med Jessica som wheelsucker! Vi tog vändan: Lugnet - Skuggarvet - Hobborn - Lilltäkt - Östborn - Hosjö - Falun - Ingarvet.

Ytterligare en poängplats på dalacupen är bärgad! Jag hade kanonben idag kände jag, så när Darvell stötte på första varvet och när Pierre Sandberg anslöt så bestämde även jag mig för att gå med. Det kändes kanonbra och jag kunde hjälpa till med dragjobbet bra, efter något varv släppte Pierre. Jag kände mig stark fram tills varv 6-7 cirka, då tvärdog benen, som en blixt från klar himmel. Jag fick släppa Magnus och blev snabbt inhämtad av klungan. Men lika snabbt som benen dog så blev de pigga igen och jag kunde hjälpa till bra med farthållningen.

Bitvis gick det rätt fort, men vi fick aldrig något bra samarbete, så Magnus låg uppskattningsvis 20-60 sekunder före oss hela tiden. Ibland var vi några som kom loss lite, men klungan bakom hämtade in oss ganska snabbt. 

Ut på sista varvet så var jag uppe i spets på enda uppförsbacken, vänder mig om och ser att det bara är jag, Lars Bleckur (3:a i mål), Jesper Hjortsberg (4:a i mål) och Jesper Larsson (2:a i mål) kvar. Så jag manar på de andra att nu kör vi. Fick dock inte jättebra hjälp så jag körde det jag hade ända in, blev då givetvis passerad av de nyss nämnda killarna, men inte med mycket. Vi var heller inte långt efter den starke solokörande Darvell och vi höll undan för killarna bakom! 

Jag är supernöjd med dagen igen, kände mig riktigt stark och fick återigen en bra placering!

Data från racet:

36,65 kilometer
51,17 minuter
173 snittpuls
189 maxpuls
42,9 km/h snittfart
56,5 km/h maxfart

Bilder och Strava:
Benen för dagen var riktigt bra! Grenslingen av Sensan gick väl så bra idag.Magnus Darvell, dagens segrare och celebert besök av Jimmy "Boddanse" Bodin!


Henrik Öijer rullade in med axelväska.


David Mayer krashade innan loppet ens startat!


Här går jag ifrån klungan och ansluter till Darvell och Sandberg


Darvell, Pierre och jag.


Mange och jag ensamma.


Ligger med fint än så länge.


Fortsatt pigg..
Här börjar jag slita.Tvingas här släppa, ut på åttonde(?) varvet av 20.


Ida Jansson bilden och Frida Knutsson låg länge med bra, starka dessa tjejer!


Peter Bäck, jag och Robert Österling.


Mange matar på, så sjukt stark denna killen!Adam Steen på sin Sensacykel med sina Void-kläder!


När Johan Landström går upp och kör så sträcks klungan ut!


Jag, Robert Österling, Peter Resar, Jesper Larsson.


Såhär glad blir man när man vinner Dalacupen!


Skuggarvskillarna!


Nöjd kille efter avslutad träning!
Inga kommentarer: