måndag, maj 26, 2014

Lager

Hej där allihopa.

Jag surfade runt på internet för att kolla på olika jobb,  och liknande. Hittade då EAB som är ett familjeföretag som ligger i Smålandsstenar (där all deras verksamhet håller till, dock så finns deras produkter i som gott hela världen), de håller på med lagerinredningar och stålbyggen, företaget grundades redan 1957.

Många stora företag är ju i väldigt behov av lagerinredningar för att kunna ha ett stort lager och då är det ju även viktigt att ha lagerinredningar som fungerar jämt och ständigt. Jag minns själv när jag jobbade på ett företag där vi hade lagerhyllor som var flera, flera meter höga. EAB:s lagerhyllor håller hög kvalitet och är framtagna för att hålla under många år, vilket är väldigt önskvärt för alla företag. 

En annan produkt företag inom många branscher är i behov av är portar. Portar av alla dess slag, utan bra och fungerande sådana så kan verksamheten sinkas och på så vis göra att intäkterna minskar. Med portarna från EAB så får man väldigt prisvärda och bra portar, med hög kvalitet. Precis som man vill ha.

Verkar detta intressant så tycker jag att du ska kika in deras sida och se själv vad som erbjuds.
Inga kommentarer: