tisdag, maj 27, 2014

Dalacupen #2 - åttonde plats


Fin cykeldag idag! Cykling till och från start- och målplatsen i Linghed, samt dalacupen nummer två. Kände mig lite trött och seg på cyklingen dit. Dagens tävling var fyra varv runt: Linghed - Enviken - Klockarnäs - Linghed, cirka 11,8 kilometer per varv. På första varvet så fick jag slita väldigt hårt, men gick ändå med runt i dragjobbet. Därefter så började det successivt kännas bättre och bättre. Men ibland så skippade folk att ta sina förningar och man blev tvungen att täppa dem, då blev jag lite stum och grinig. Men så kan det vara ibland. 

Jag satt med den alltmer decimerade klungan ända fram till spurten om tredjeplatsen (efter Magnus Darvell och Pontus Kastemyr) som jag drog igång, fick faktiskt en lucka ett tag, men orkade inte ända in och fick se mig passerad av ett gäng starkingar. Men jag är nöjd över att ha åkt så pass bra som jag gjorde! Det är fan livet att cykla landsväg, jag gillar träningen, farten och folket runt om. King!

Data från racet:

1,09,51 timmar
47,1 kilometer
40,4 km/h snittfart
166 snittpuls
189 maxpuls

Hela passet:

3,44,17 timmar
126,7 kilometer
33,9 km/h snittfart
145 snittpuls
189 maxpuls

Här kommer bilder, Strava- och Garmin-data:


Jeppe77 är så steekig!


Ettan och tvåan från racet; Magnus Darvell och Pontus Kastemyr


Dagens parkeringsplats för publik och tävlande.


Nedrullning hemåt Falun, här igenom Svärdsjö.Motljus.


Kastemyr och Darvell igen.


Jeppe77 och Erik Wallén
Bilder från sista varvet. Foton: Henrik Öijer
Inga kommentarer: