fredag, mars 28, 2014

Mixpass på 3,15 timmar - bl.a 1,35,3 på 500 m rodd


Dagens träningspass blev en aning längre än planerat. Tänkte mest "leka" mig igenom ett pass på gymet, med tanke på att mina armar typ är av, att jag inte kan räta ut dem helt och att jag i princip har dödsträningsvärk överallt så var ju planen ett lugnare och kortare pass.  

Jag ska försöka återge er det jag körde, förutom en kvarts jogg upp och hem från Lugnet blev det följande på det totalt 3,15 timmar långa passet (av det jag minns, kan ha glömt något då jag inte körde efter något program):

- 5 x 500 meter roddintervaller, 1 min vila, cirka 1,45 i snitt på de fyra första och 1,35,3 på den sista.

- 4 x 90 kilo knäböj

- 1 x 130 kilo marklyft, personbästa (aldrig vågat maxat med hänsyn till ryggen)

- 3 x 25 stycken tvåhands-kettlebells-swing, 32 kilos

- 3 x 10 stycken enhands-kettlebells-swing, 24 kilo

- 3 x 12 stycken bicepscurl med hantel, 12 kilo

- Stabilitetsstyrka nivå 3 med pilatesboll

Det var det jag kommer ihåg från gymet, därefter så följde jag med Mikael Sandgren och körde två stycken niominutersintervaller på Jungfruberget, han med stavar och jag enbart löpning. Stum i benen så jag blev mörkrädd, men skönt att få flåsa ur lungorna en aning!!

Får se om jag överhuvudtaget kommer upp ur sängen imorgon!

Inga kommentarer: