onsdag, mars 19, 2014

Boktips - Framgångsbibeln


Jag fick ett mail av Joel Öhrn för en tid sedan, han tipsade om sin bok; Framgångsbibeln. Jag svarade och frågade om jag kunde få ett exemplar, och det var inga problem. Nu har jag läst den och kan inte annat än att säga att jag gillar den. 

Framgångsbibeln är en bok som ger många bra tips i personlig utveckling, samt privatekonomiska frågor. Väldigt intressant och många bra tips. 

Såhär beskriver Joel boken:

"Framgångsbibeln – tid, energi, karriär, pengar är den kompletta handboken inom personlig utveckling och privatekonomi, en ny guide för såväl vilsna som målmedvetna. Det är handboken för dig som vill ta ditt liv till nästa nivå, oavsett var du befinner dig idag och hur dina mål och drömmar ser ut.
I ett samhälle där individen blir mer och mer konkurrensutsatt är det många som känner sig vilsna. Pressen på var och en blir alltmer påtaglig och varje människa måste ta för sig på ett sätt som inte har varit nödvändigt tidigare.
Resultatet är att många av oss inte vet hur vi ska söka jobb, hur vi behåller jobbet när vi väl får det, hur vi sköter vår ekonomi och hur vi ska tänka och agera för att ta oss dit vi vill komma i livet. Vi vet helt enkelt inte i vilken ände vi ska börja eller hur vi ska agera och prioritera för att skapa oss det liv vi vill leva.
Du som är det minsta intresserad av framgång i ett längre perspektiv och av att förändra ditt liv till det bättre har hittat rätt bok. Ta första steget mot det liv du egentligen vill leva, och gör det idag: beställ boken."Inga kommentarer: