onsdag, mars 26, 2014

(Bland) Det värsta jag gjort - "300"Jogg upp till Lugnet och hem igen, så långt ingen skillnad mot andra gymdagar. Men det jag körde där uppe var långt jobbigare än något jag gjort tidigare;

Ett koncept som kallas "300", det är uppkallat efter ett test inför provinspelningarna (eller ett träningsprogram för skådespelarna som spelade i filmen), det är också 300 repetitioner, såhär såg det ut:

- 25 chins

- 50 marklyft, 60 kilo

- 50 armhävningar

- 50 upphopp, på en vanlig "bänkpress-bänk"

- 50 stycken "Floor wiper", liggandes på rygg med en 60 kilos-stång på raka armar i luften, därefter så ska man nudda fötterna på vardera viktskiva, länk till video här.

- 50 stycken kettlebells "clean and press", 16 kilo, länk till video här.

- 25 chins, med händerna åt "fel" håll. 

Detta program görs rullande och med en rullande klocka. Man får alltså ta pauser mitt i. Min tid på programmet blev 21,02 minuter och jag var helt jävla färdig efteråt (vilket videon ovan visar), men jag fick mersmak och tyckte ändå att det var kul!! Länk till hela programmet hittar du här.

Inga kommentarer: